Lämpöpumput tarjoavat ympäristöystävällisen ja kustannustehokkaan tavan lämmittää ja viilentää tiloja hyödyntäen uusiutuvia energialähteitä.

Valitsemalla oikean lämpöpumpputyypin ja huolehtimalla ammattitaitoisesta asennuksesta voit nauttia mukavasta sisäilmastosta ja merkittävistä säästöistä energiakustannuksissa.

LVI Xpert on Daikin lämpöpumppujen valtuutettu jälleenmyyjä ja asentaja, joka tarjoaa korkealaatuisia lämmitys- ja viilennysratkaisuja kotiisi tai yritykseesi. Yli kymmenen vuoden kokemuksella ja vankalla asiantuntemuksella LVI Xpert varmistaa, että saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan lämpöpumppuratkaisun. Koulutetut asentajamme takaavat ammattitaitoisen asennuksen, huollon ja neuvonnan, jotta voit nauttia energiatehokkaasta ja ympäristöystävällisestä lämmityksestä vuoden jokaisena päivänä.

Lämpöpumput täydellä takuulla!

  • Maalämpöpumput
  • Ilma-vesilämpöpumput
  • Ilmalämpöpumput
  • Kiinteistölämpöpumput
  • Poistoilmalämpöpumput

Soita meille ja kysy lisää – me autamme!

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumput ovat energiatehokas ja ekologinen vaihtoehto kotien lämmitykseen ja viilennykseen. Ne hyödyntävät ulkoilman lämpöenergiaa, tarjoten mukavuutta eri vuodenaikoina. Tuotevalikoimamme sisältää mm. Daikin Emura N, Stylish N, Perfera N, Lattiamalli N, ja Comfora N -mallit, jotka on suunniteltu vastaamaan vaativiinkin olosuhteisiin. Taattu toiminta -30°C ulkolämpötilaan asti

Ensisijaisesti viilentävät

Ensisijaisesti lämmittävät

Ilma-vesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumput yhdistävät ulkoilman lämmön hyödyntämisen vesikiertoisen lämmitysjärjestelmän kanssa. Ne sopivat erinomaisesti niin uudisrakennuksiin kuin olemassa olevien kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamiseen. Ratkaisumme tarjoavat luotettavan ja kustannustehokkaan lämmityksen sekä viilennyksen.

Ilmanpuhdistimet

Ilmanpuhdistimet takaavat puhtaamman ja terveellisemmän sisäilman poistamalla ilmasta allergeeneja, pölyä ja muita epäpuhtauksia. Valikoimamme sisältää tehokkaat ratkaisut, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja tiloihin, parantaen merkittävästi sisäilman laatua ja asumismukavuutta.

Maalämpöpumput

Maalämpöpumput ovat yksi kestävimmistä tavoista tuottaa lämpöä ja viilennystä kiinteistöille. Ne hyödyntävät maaperän tasaisen lämpötilan, tarjoten ympärivuotisen ratkaisun energiatehokkaaseen lämmitykseen ja viilennykseen.

Lämpöpumppujen asennukset LVI Xpert:ltä

Bosch lämpömestarit

Bosh-lämpömestari on:

  • Lämpöpumppu- ja kylmäalan asiantuntijoita
  • Koulutettuja ja sertifioituja
  • Energia-asiantuntijoita
  • LVI-asentajia

Siksi Bosch myöntää tuotteilleen 6+10 vuoden takuun!
Tuotteeseen ja asennukseen voi luottaa!