Oletko miettimässä lämpöpumpun hankintaa? Me autamme sinua valitsemaan oikeanlaisen lämpöpumpun. Palvelemme sinun tarpeitasi kuunnellen, neuvomme lämpöpumpun valinnassa ja hoidamme asennuksen laadukkaasti ja vaatimukset täyttäen.

Meidän kanssamme voit hoitaa lämpöpumpun hankinnan kerralla kuntoon, tarvekartoituksesta käyttövalmiiseen asennukseen asti. Me haluamme tarjota helpoimman tavan ostaa lämpöpumppu kotiisi, mökille tai vapaa-ajan asuntoosi. Meiltä saat ilmalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput, ilmanpuhdistimet ja maalämpöpumput.

Laadukasta palvelua Bosch Lämpöpumppumestarilta

Bosch Lämpöpumppumestari on sertifioitu ammattilainen, joka on läpikäynyt perusteellisen koulutuksen lämpöpumppuasennukseen ja lämpöpumpun hankintaan liittyen. Siksi kanssamme asiointi on hyvin vaivatonta ja luotettavaa.

Voit olla varma, ettei mitään jätetä sattuman varaan. Lämpöpumpun tarvekartoitus, mitoitus ja asennus tehdään juuri oikealla tavalla vastaa vaatimuksia.

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppu on energiatehokas valinta. Tehokkuuden ansiosta lämmityskustannukset voivat laskea jopa neljäkymmentä prosenttia, joten ilmalämpöpumppu maksaa itsensä nopeasti takaisin. Valikoimastamme löydät energiatehokkaan ilmalämpöpumpun kaiken kokoisiin tiloihin. Me autamme sinua valitsemaan juuri tarpeisiisi sopivan tuotteen ja vastaamme, että asennus tehdään huolellisesti, siistisi ja vaatimusten mukaisesti.

Tutustu mm. näihin ilmalämpöpumppuihin

Ilma-vesilämpöpumput

Meiltä saat sopivan ilma-vesilämpöpumpun, joka on täydellinen sinun tarpeisiisi. Edustamme markkinoiden johtavia valmistajia. Kerro tarpeesi, me löydämme ratkaisun ilma-vesilämpöpumpuksi niin uusii taloihin kuin lämmitysjärjestelmän päivittämiseen.

Tutustu mm. näihin ilma-vesilämpöpumppuihin

Ilmanpuhdistimet

Autamme tarpeisiisi sopivan ilmanpuhdistimen valinnassa. Ilmanpuhdistin suodattaa tehokkaasti sisäilman epäpuhtauksia ja parantaa ilmanlaatua. Ilmanpuhdistimet tuovat kotiisi tai loma-asunnollesi puhtaampaa ja terveellisempää sisäilmaa. Huomaat sen raikkaampana ilmana, jota on miellyttävämpi hengittää.

Tutustu mm. näihin ilmapuhdistimiin

Maalämpöpumput

Meiltä saat laadukkaat maalämpöpumput tarpeittesi mukaan. Kartoitamme sinun tarpeesi ja autamme oikeanlaisen tuotteen valinnassa. Hoidamme asennuksen siististi ja vaatimusten mukaisesti. Käytössäsi on luotettava järjestelmä, joka tuo lämpöä kovimmillakin pakkasilla.

Tutustu mm. näihin maalämpöpumppuihin