LVI-Xpert Oy on vuonna 2010 toimintansa aloittanut oululainen talotekniikkaurakointiin keskittyvä yritys. Toimintamme pääpaino on teollisuus-, toimitila- ja liikekiinteistöjen uudis- sekä korjausrakentamisessa. Vuodesta 2017 olemme tarjonneet urakointipalvelujamme myös uudisasuntotuotantoon. 

Asiakkaitamme ovat pääasiassa kaupungit, kunnat, teollisuus-, rakennus-, kaupan- ja kiinteistöalan yritykset sekä taloyhtiöt Pohjois-Suomessa.

Toteutamme projektit kustannustehokkaasti ja laadukkaasti asiakkaan vaatimukset huomioiden, sekä vaihtoehtoisia toteuttamistapoja ja järjestelmiä tarjoten. Tavoitteenamme on auttaa asiakasta toteuttamaan taloudellisesti ja teknillisesti järkeviä investointeja omaa toimintaansa tukemaan. 

Tarjoamme asiakkaille asiantuntevan projektinjohdon ja ammattitaitoisen asennushenkilökunnan sekä luotettavat yhteistyökumppanit erilaisiin projekteihin, esimerkiksi KVR- ja perinteisiin LVI- urakoihin. Toteutamme myös laskutyö-/ yksikköhintaurakoita. Syksystä 2018 olemme palvelleet asiakkaitamme myös korjaus- ja huoltokohteissa.

Vuoden 2022 liikevaihto oli noin 4,4 M€. 

LVI-Xpert Oy kuuluu osana Firecon Group- konserniin, jonka muita toimialoja ovat sprinkler- urakointi ja –suunnittelu sekä teollisuuden putkiurakointi Pohjois- Suomessa. Firecon Group- konsernin liikevaihto oli vuonna 2022 noin 13,1 M€

Henkilöstö

Teemu Parkkila, LVI-ins
toimitusjohtaja / projektipäällikkö

Mika Hirvasniemi
LVI- projektinhoitaja

Mika Törmänen
LVI- projektinhoitaja

Asennushenkilöstöä n. 16 LV- ja IV- asentajaa

LVI-urakat